Enver LogoPay off RGBVanaf 1 januari 2018 vormen FlexusJeugdplein, Stek Jeugdhulp en TriviumLindenhof samen Enver. Enver is er voor kinderen, jongeren, ouders en opvoeders. Voor een steuntje in de rug en voor zorg en ondersteuning als de ontwikkeling van een kind in het gedrang komt. Ons gezamenlijke doel is dat kinderen en jongeren kansrijk opgroeien en zich ontwikkelen tot volwassenen die meetellen en meedoen. 

 

Beter samen
Door deze fusie kunnen we onze ondersteuning nog beter laten aansluiten bij vragen van kinderen, jongeren en ouders en deze dicht bij huis aanbieden. Uiteraard blijven we hierbij zoveel mogelijk uitgaan van de eigen krachten en netwerken van mensen. 

 

Wat verandert er?
Voor de kinderen, jongeren en gezinnen die we momenteel ondersteunen verandert er niets; we blijven de vertrouwde ondersteuning bieden. 

 

Meer informatie en contact
Voor meer informatie over Enver kan je terecht op www.enver.nl.

Het adres van Enver is: 
Enver - Postbus 258 - 3000 AG Rotterdam - 085 486 70 70 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze medewerkers zijn te bereiken via de bekende telefoonnummers en e-mailadressen.

Check Church FestivalIn oktober vond in hartje Rotterdam, in poppodium Annabel, het jaarlijkse Church Festival plaats. Jong en Vrij Rotterdam zorgde voor lekker eten en goede muziek, Thuis Op Straat (TOS) regelde leuke activiteiten en attributen. Ook was er een kledingbeurs waarvan de opbrengsten naar een ander mooi project gaan: weekendtassen van Beat the Bag voor jongeren die op een jeugdhulplocatie verblijven. Het opgehaalde bedrag werd verhoogd door TOS, die besloot de geleende attributen te doneren, en zodoende mocht TriviumLindenhof voor een mooi bedrag een cheque in ontvangst nemen!

 

ESFWoensdagmiddag 8 november 2017 vindt de uitreiking van de ESF-Awards 2017 plaats tijdens het jaarlijkse ESF-Event in Den Haag. Ze staan dan stil bij bijzondere projecten en activiteiten die mede mogelijk zijn gemaakt door het Europees Sociaal Fonds.  Eén van deze projecten is ‘Samen op weg naar Werk’, een samenwerking van TriviumLindenhof, stichting MATE, garagebedrijf Buijtenhek en Behouden Vaart/Behouden Huis. Je kunt nu je stem uitbrengen op dit mooie project!

 

Walibi2Voor kinderen in opvanglocaties is er tijdens de zomervakantie vaak weinig te doen. Daarom zijn we erg blij met de activiteiten van bijvoorbeeld Stichting Het Vergeten Kind. Die zorgen ervoor dat deze kinderen na de vakantie ook een tof verhaal kunnen vertellen op school!


LoodsAfgelopen weekend vond in Sliedrecht het tweejaarlijkse Baggerfestival plaats. Een festival dat draait om het verleden, heden en toekomst van de baggerij, waterbouw en overige maritieme sectoren. Met het batig saldo van het Baggerfestival 2015 heeft het festival twee goede doelen ondersteund: het technieklokaal van de Bleyburghschool en Stichting Behouden Vaart, die door middel van het opknappen van vaartuigen mensen naar de arbeidsmarkt begeleidt.