ikzoekinformatie-2013-2 

Introductie

 

Ieder kind verdient het normaal op te groeien. Alle mensen in de samenleving zijn daarmee gediend, in sociaal én economisch opzicht. De professionals van TriviumLindenhof willen daar graag een wezenlijke bijdrage aan leveren.

Hulp die helpt
TriviumLindenhof is er voor alle kinderen en jongeren tussen de 0 en  18 jaar en hun gezinnen, die problemen ervaren bij het opgroeien of opvoeden. We bieden daarbij  hulp die helpt. Met een gemotiveerd team van betrokken medewerkers zorgen we voor de best mogelijke oplossingen. Dat doen we altijd samen met de jeugdigen en ouders. We werken vanuit het vertrouwen dat alle mensen de kracht in zich hebben om te leren en te veranderen. Die kracht willen we versterken en uitbreiden. Zodat iedereen zelf op eigen kracht beter kan omgaan met moeilijke situaties in het dagelijks leven.

 

TriviumLindenhof
TriviumLindenhof is een organisatie voor (jeugd)hulpverlening in de regio’s Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. We bieden ambulante hulpverlening, dagbehandeling, residentiële zorg en crisisopvang. Dat doen we vanuit ruim 50 locaties, verspreid over de regio’s Rijnmond en Zuid-Holland Zuid, met circa 600 medewerkers: van (ortho)pedagogisch medewerkers, ambulant hulpverleners tot gedragswetenschappers. We werken nauw samen met de wijk- en jeugdteams van diverse gemeenten, met onze (regionale) ketenpartners en de Jeugdbescherming. Jaarlijks bieden we hulp aan meer dan 2.500 kinderen, jongeren en ouders.

 

Een breed aanbod
TriviumLindenhof biedt een breed aanbod aan specialistische jeugdzorg. We kunnen dus de hulp vinden die het best past bij de situatie. Die hulp kan meer of minder intensief zijn en van kortere of van langere duur.

 

Lees ons Jaarplan voor een gedetailleerd beeld op ons beleid. Via deze link komt u bij ons Publieksjaarverslag 2015.

 

U kunt folders over onze dienstverlening bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deel dit artikel